El bloc de la classe de cinquè

Reunió de pares i activitats a l’aula…

 

Ja hem dut a terme la primera reunió de pares de l’escola d'aquest nou curs! I han sigut els pares dels nous alumnes de la classe dels Cargols.

 

Així doncs s'han fet les presentacions entre família i escola (direcció, especialistes i tutora) i entre tots hem exposat quin serà el funcionament de la nova etapa que comencen els alumnes de P3!

 

Un cop acabades les explicacions… hem passat a l'acció! S'ha realitzat una activitat, on hi han participat tots els pares i mares assistents, decorant una pedra, la qual anava dirigida als seus respectius fills. En acabar han creat un camí seguint una única consigna: "no podien haver-hi espais entre les pedres".

 

Des d'aquí us volem donar les gràcies per la vostra col·laboració i assistència!

 

    

 

Un cop a l'aula, i tal com van fer els nostres pares, nens i nenes ens hem preparat per decorar unes pedres.

 

Com que d'escriure encara no en sabem, la senyoreta ens ha deixat pintures de tots colors, i amb l'ajuda d'uns bastonets per les orelles, ens hem posat a pintar-les. Ens ho hem passat molt bé, i les pedres han quedat molt boniques! Un cop seques, la senyoreta ens ha dit que les havíem de col·locar una darrera l'altre, i que no podia quedar cap forat entre elles. I de seguida ho teníem fet!

 

   

   

 

Per tal de fer el fons dels quadres ens hem arremangat les mànigues i embrutat les mans!!

 

Ens hem dividit en dos grups, uns amb els colors groc i vermell; els altres amb els colors blau i groc. I un cop ja estàvem davant del paper i amb la pintura a punt… a experimentar amb la pintura! Sensacions, textures, sorpreses en barrejar colors… tot això ens ha passat realitzant aquesta activitat!

 

 

 

I aquí teniu el resultat final!!! Què us sembla???

 

 

 Si voleu veure toootes les fotografies… cliqueu la càmera!

Comments are closed.