El bloc de la classe de cinquè

Visca el CARNESTOLTES!!

 

Durant aquest mes de febrer hem celebrat una de les festes més divertides de l'any: el CARNESTOLTES! Amb l'arribada del Rei a l'escola, ha començat la disbauxa i la xerinola! Cada dia de la setmana ens ha portat una ordre, que tots i totes hem complert molt bé! Voleu saber quines han sigut?

 

DILLUNS: De la TARDOR ens agrada el seu color! Avui et vestiràs d'un color adient (adequat) per l'ocasió, i al cap (o a qualsevol lloc del cos) hi hauràs de portar un complement que faci joc amb l'ambient.

 

 

DIMARTS: Ben guarnits, com si fos NADAL, a l'escola arribaràs… (Potser d'arbre, potser de postal o de regal? O potser d'un caganer com cal?) Per Carnestoltes "TOT S'HI VAL"!

 

 

DIMECRES: La PRIMAVERA ja ens "apreta" i a l'escola vol entrar. El bon temps a tots ens agrada i la voldria acompanyar. La deixem passar? Pensa bé de què et disfressaràs (o et pintaràs) perquè jo, en CARNESTOLTES, ho pugui veure clar.

 

 

DIJOUS: La disfressa de l'ESTIU és fàcil d'aconseguir, només et cal pensar què et posaves per anar-te a banyar! Pensa bé damunt de "què" el banyador et posaràs, si no vols agafar un bon constipat, i de sabates, què et posaràs? (Tubs, ulleres o peus per anar a la platja, com ho veus?)

 

 

DIVENDRES: T'atreveixes a venir disfressat de neu, d'ós polar o de gelat? (o potser d'una altra cosa que ni m'he imaginat!)

 

 

El DIVENDRES a la tarda, ens vam disfressar d’ASTRONAUTES (fet per nosaltres mateixos), ja que a partir d’aquest moment, donàvem pas a l’inici del Projecte Interdisciplinari, dedicat al 50è aniversari de l’arribada de l’home a la lluna.

Tots els nens i nenes de l’escola vam sortir al carrer a fer la nostra particular rua de Carnestoltes, pels carrers del voltant de l’escola! Vam acabar la festa amb música i bombolles al pati!

 

        

 

Més fotografies clicant la càmera!

 

 

 

 

 


Leave a Reply