El bloc de la classe de cinquè

Celebrem SANT JORDI!

 

 

Tot i que aquest curs la festivitat de Sant Jordi ha coincidit amb el Sant Crist d'Igualada, dia festiu a la nostra ciutat, a l'escola no hem volgut deixar de celebrar aquest gran dia! Durant els tres dies següents a la classe dels esquirols hem explicat la llegenda, hem realitzat manualitats (creant una rosa i un drac) i hem aprofitat per anar a visitar la llibreria Aqualata.

 

Així doncs, a la classe hem creat una rosa utilitzant paper de cel·lofana, i a partir d'un plat hem creat un drac molt ferotge, però al mateix temps, molt bonic. Un cop emportat cap a casa li hem pogut regalar a les persones que més ens estimem i que ens estimen.

 

     

 

Uns dies més tard, hem pogut visitar la llibreria Aqualata. Un cop allà hem vist que hi ha llibres de tota mena! Llibres prims i gruixuts, amb dibuixos o plens de lletres, llibres de temàtiques (cuina, esports, països, art,…), però tots molt interessants! Un cop feta la visita, ens han deixat mirar uns quants contes, i per acabar, l'Anna ens n'ha explicat un de molt bonic.

 

D'aquesta manera, al mateix temps que hem celebrat Sant Jordi, hem pogut fomentar la importància de la lectura, i tot i que ara comencem a llegir algunes paraules ens agrada molt intentar-ho! Des d'aquí us animem a llegir i explicar contes o històries a casa! Entrarem plegats en un món màgic!

 

        

        

 

Aquí teniu més fotografies d'aquest dia!

 

 

    

Leave a Reply