El bloc de la classe de cinquè

CONEIXEM LA TROMPETA

 

 

Els nens i nenes de la classe dels esquirols, estem coneixent les diferents famílies d’instruments (corda, vent i percussió). Quan parlàvem dels instruments de vent, l’Íngrid ens va explicar que el seu pare tocava la trompeta en una banda de música, ens va estar explicant coses sobre la trompeta i com es tocava. Finalment, vam pensar que seria molt interessant poder-ho veure en directe. Així que vam convidar-lo a venir a l’escola i que ens ho expliqués ell mateix.

 

Per aquest motiu, avui el pare i la mare de l’Íngrid, han vingut a la classe amb la trompeta. Ens han ensenyat com és, quines parts té, com hem de bufar per fer-la sonar (no ens ho pensàvem però és molt difícil!), per on surt el so, com es fa perquè soni més fort o més fluix, com fem sortir notes diferents, com s’ha de netejar després de fer-la servir… Ens ha agradat molt perquè els hi hem pogut fer moltes preguntes, i hem aprés moltes coses noves sobre la trompeta!

 

Però la part més divertida ha estat quan ens ha fet un concert en directe. Ens ha tocat diferents cançons i alguna que ens sabíem, l’hem cantat tot seguint la música de la trompeta. Que divertit!

 

Moltes gràcies Gezabel i Ramon per aquest regal que ens heu fet a la classe dels esquirols!!

 

Però no s'acaba aquí… el David Orozco també ens ha portat una trompeta i hem tornat a tenir concert a la classe!

 

Mireu que animats que hem estat!

 

 

 

 Mireu, mireu..

 

 

Leave a Reply