El bloc de l’escola d’estiu

ESCOLA D’ESTIU 2021. Grup dels grans

Després d’un any sense escola d’estiu HEM TORNAT!! ESCOLA D'ESTIU al Jesús-Maria! 


Aquest any hem començat el 28 de juny i fins al 23 de juliol hem estat gaudint el màxim de totes les activitats dins l’Escola Anoia, per Igualada i a diferents piscines.   

 

Durant les 4 setmanes hem seguit la tradició d’anar 3 dies a la setmana a piscines de la zona. La que més hem visitat ha estat la de la Pobla de Claramunt i la de Copons, encara que també hem pogut passar el dia a la piscina de Castellolí.  

 


 

 

 

Els dies que ens hem quedat a l’escola han estat replets de tallers i jocs d’aigua. Les activitats a l’Escola Anoia han estat molt variades, des de crear per parelles màscares de guix, fins a crear un circuit “urbà” al pati de l’escola per on circular-hi amb bicicleta, patinet o patins i RESPECTANT els senyals de circulació creades (stop, pas de vianants, rotonda, semàfors…). També hem anat uns dies a Ingravita, a posar-nos a prova amb l’escalada i les altures.

 

 

 

Aquest any per primera vegada hem pogut fer dues acampades al pati de l’Escola Anoia, la segona i quarta setmana. A causa del COVID ens vam repartir per dormir amb el “grup bombolla” i tots ens vam portar el nostre sopar i esmorzar.  

 

 

  

Però sobretot, hem fet molta cohesió entre tots i totes i ens ho hem passat molt bé.

 

Molt bon estiu a tothom! 

 

  No us perdeu l'àlbum amb les fotografies de les diferents activitats…

 

Comments are closed.