Promoció 2019-2020

Sortida de dijous llarder.

 

L'autocar ja ha arribat!! Així doncs, amb la motxilla a l'esquena i plena d'il.lusió per passar-ho d'allò més bé, ens encaminem cap a Sant Martí de Tous per passar el dia de dijous llarder.

 

Ens ho vam passar molt bé!! Només arribar, i després d'estar ben situats, vam poder jugar amb tots els amics! Uns jugàvem a pilota, d'altres ens vam pintar la cara amb l'ajuda dels més grans de l'escola,… Fins i tot ens vam convertir en petits exploradors i ens va semblar que trobàvem fòssils!!

 

Més tard, juntament amb els nens i nenes de P5 vam anar a caminar pel bosc. I va ser molt entretingut. Com que nosaltres som la classe dels esquirols, ens va agradar trobar i veure els grans pins que hi ha, i com no, trobar pinyes! Fins i tot en vam trobar alguna que havia sigut rosegada per algun esquirol!

 

Després de la caminada, ens va agafar força gana. Per tant, cap a obrir les motxilles, i a dinar!! Quin munt de truites i botifarres bones que portàvem!

 

I després de jugar una estoneta més, els autocars van arribar per tornar-nos cap a l'escola!! Alguns vam dormir i d'altres vam acabar de passar el dia, cantant cançons.

 

Ben segur, que l'any vinent, tornarem! 

 

 

 

Si voleu veure més fotos… Cliqueu aquí! 

 

Leave a Reply