Promoció 2019-2020

ELS ANIVERSARIS A LA CLASSE

 

Ja som una mica més grans, aquest curs fem 5 ó 6 anys, segons el mes que haguem nascut, i amb tots els nostres companys/es de la classe, ho celebrem!. El dia de l'aniversari "el protagonista" ens explica records d'aquests anys de vida i ens coneixem una mica més.

 

La cançó que cantem és:

"El temps passa volant,

els petits es fan grans.

Sembla ahir que vas néixer

i avui ja fas 5 (o 6) anys"

 

 

Dibuixem a la pissarra una corona i ens fem una foto, també ens dediquem un regalet: EL MEU LLIBRE DE …, El nen/a que fa anys tria el tema que més li agrada, li fem els dibuixos del tema triat i muntem un llibret que li regalem amb una forta abraçada. Ens agrada molt mirar-lo ja que hi ha dibuixos de princeses, o pirates, o dinosaures, … "súper xulos"!

 

Acostumem a convidar a esmorzar a tothom. Ara que ja som més grans i que a l'escola treballem una alimentació sana i equilibrada, hem parlat dels diferents tipus d'esmorzars: ensaïmades, croissants, fruites, entrepans, pa amb xocolata, coca, sucs de fruita, cacaolats, …quin munt de coses bones per a menjar!. Però n'hi ha unes que alimenten més que les altres i que són més bones per a la nostra salut. Ara ja sabem que les ensaïmades i els croissants porten molts greixos saturats i de vitamines poquetes,  hem decidit doncs, no menjar-ne gaire. També sabem que els sucs de fruita envasats porten moooolt sucre i que és millor prendre'n a casa de naturals.

 

De moment han fet 5 ANYS: el BOEN, la BERTA i el HUOSSEM: PER MOLTS ANYS! 

 

 

Mireu, mireu les FOTOS! 

 

 

 

 

Leave a Reply