Promoció 2019-2020

CIÈNCIES 3/6

 

 

Aquest projecte l'iniciem per donar resposta a la necessitat de prendre contacte amb les ciències.

 

En el projecte de ciències 3-6 treballem i fem moltes activitats amb materials diversos, englobant les àrees de descoberta de l´entorn, descoberta d´un mateix i intercomunicació i llenguatges.

 

L´objectiu és que els nens i nenes treballin els procediments bàsics del mètode científic, aprenent a explorar i experimentar tot partint dels coneixements previs per donar significat al seu aprenentatge.

 

Els materials que  presentem, els proporcionen un seguit d'activitats i d'experiències que desvetlla la seva curiositat, la seva imaginació i el seu esperit crític, avançant en els coneixements físics i lògics amb la manipulació, l'observació, la reflexió, i la necessitat de predir resultats i verificar-los.

 

Donem les gràcies a tots els pares que ens fan arribar material divers per poder dur a terme aquest projecte: tubs de diferents materials, cons de plàstic i cartró,  pinces roba, taps de suro, boles i bales de diferents materials, bigudis i rulos, cadenes, cargols, femelles, botons, … Tot és benvingut al NOSTRE TALLER D'EXPERIÈNCIES!

 

Si algun pare/mare "descobreix" un material que creu que pot ser interessant per manipular, ens el pot portar a l'escola i en parlem! 

 

JA HEM COMENÇAT!.

MIREU COM, TOT JUGANT, ANEM APRENENT!.

 

 

Aquí teniu unes quantes fotos … de ben segur que hem farem més…….

 

 

Leave a Reply