Promoció 2019-2020

Comparació entre fer un pastís i educar els fills

 

 

 

 

Cada família amb els seus valors, maneres de pensar i fer, segons l'educació rebuda, les capacitats i possibilitats,…amb els ingredients dels quals disposa, farà un pastís amb un gust, forma i textura, possiblement diferent al d'una altra família. Educarà els fills d'una manera concreta.

 

El pastís, l'educació dels fills, pot variar segons les capacitats i possibilitats de les famílies (experiència concreta, temps de dedicació, il.lusions… els ingredients de què disposem, la disponibilitat o no d'un forn, els estris), els objectius marcats inicialment per educar els fills poden donar com a resultat un pastís dolç, salat, tou… i amb una forma rodona, rectangular, quadrada …

 

Us apunto els ingredients d'un pastís deliciós:

 

Llibertat, límits, disciplina, respecte, discussions, normes, solidaritat, paciència, comprensió, autoritat…i tot endolcit amb molt d'afecte.

 

I recordeu pares i mares, que nosaltres els mestres col.laborem en el dia a dia a fer el vostre pastís i el que més desitgem és estar molt units per a poder obtenir els resultats desitjats.

 

Ànims i endavant!!

Leave a Reply