Promoció 2019-2020

Qui dibuixa els contes? anem a la biblioteca…

 

La visita a la biblioteca de "Cal Font" ha estat molt interessant. La bibliotecària ens va rebre amb la cançó d'en Sisa i tot escoltant el "Benvinguts" vam anar mirant un presentació molt bonica.

 

Vam aprendre forces coses sobre els il·lustradors de contes; vam observar els dibuixos fets per diferents il·lustradors com: Mercè Llimona, Lola Anglada, Roser Capdevila, Pilarín Bayés, Carme Solé…i molts més.

 

Ens vam adonar que un conte sense paraules també es pot llegir i vàrem posar en pràctica la dita que diu "una imatge val més que mil paraules".

 

 

Vàrem observar diferents contes i ens vam fixar en el color, la perspectiva, l'expressió dels personatges, els detalls dels objectes, l'estil i la tècnica pictòrica utilitzada per a cada il·lustrador.

 

Cada un de nosaltres va agafar un conte sense paraules i observant la portada, el títol i els dibuixos vam imaginar una història que vam explicar als companys.

 

Amb l'observació de les imatges (els colors, els traços, les formes, els personatges, els objectes…) vàrem inventar històries molt boniques i originals.

 

 

També vam aprofitar per escollir contes de Sant Jordi i d'altres temes que estudiem a l'escola, per agafar-los com a préstec per la biblioteca de la nostra classe.

 

Ens va agradar molt passar bona part del matí a la biblioteca i vam sortir tots ben motivats per mirar i llegir contes, i engrescar a la nostra família a passar per la biblioteca i gaudir plegats del món dels contes.

 

 

Cliqueu la càmera per veure totes les fotografies

 

Leave a Reply