Promoció 2019-2020

Castanyada 2016

 

El passat divendres 28 d'octubre, tots els alumnes de la nostra escola vam anar a celebrar la Castanyada a Rubió. Abans de marxar de classe, vam buscar per Internet on era Rubió i a quina distància estava d'Igualada fent servir un mapa i aprofitant així, tots coneixements apresos a l'assignatura de Medi Social.

 

Envoltats d'un bonic paisatge i amb moltes ganes de gaudir de la natura, de jugar i de menjar castanyes, els Grallers vam baixar de l'autocar disposats a passar un magnífic dia amb tots els nostres companys. Després d'un bon esmorzar per agafar forces, els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior vam anar d'excursió per la muntanya fins a la font de Buimira. Travessant el bosc, vam trobar bolets, tot tipus d'arbres, plantes, roques, ocells…

 

 

Al migdia, després de la caminada, vam dinar tots en rotllana i al acabar vam jugar a futbol, a bàsquet, a fet i amagar, vam pintar cares, etc., fins que va arribar l'hora de menjar-nos les castanyes.

 

Ens ho vam passar d'allò més bé, i com a prova, us deixem un recull de fotografies de la nostra sortida a Rubió. Bona Castanyada a tothom!!!

 

 

Per veure les imatges, cliqueu damunt la càmera.

  

Comments are closed.