Promoció 2019-2020

Sortida final de curs TOUS

 

El dia 15 de Juny vam fer la sortida de final de curs. Ens vam apropar al Teatre Nu de Sant Martí de Tous, on vam poder gaudir d’una obra de teatre de ben a prop, així com també fer diverses activitats complementàries.

 

 

En arribar vam anar a veure l'espectacle anomenat Kàtia. Aquesta representació ens va parlar de la necessitat de trobar els nostres orígens, de la voluntat de recordar i entendre d’on venim. És una història d’una mare i una filla, que emprenen un viatge per mirar de respondre les preguntes que es planteja la petita. Aquest espectacle parla de l’adopció, dels interrogants que desperta, dels neguits que motiva, i ho fa a través d’una història plena de joc i aventura a la recerca d’un objecte ben quotidià: una foto.

 

 

Tot seguit, ens vam dividir en grups per realitzar els tallers que ens tenien preparats:

En primer lloc, vam tenir l’oportunitat de  parlar, de tu a tu,  amb els dos protagonistes de la història, resoldre dubtes i fer preguntes relacionades amb l’obra.

Però no només això, vam tenir l’oportunitat de viure a la nostra pell què és això de ser actor o actriu, així com desenvolupar una història de les coses quotidianes.

 

 

 

Desprès d’unes quantes rialles i d’un bon àpat vam poder fer la nostra pròpia titella, i tots feliços i contents vam tornar cap a casa amb un molt bon sabor de boca.

 

  Mireu, mireu…

Comments are closed.