Promoció 2018-2019

LA SETMANA DE LA MÚSICA

 

El 22 de Novembre se celebra Santa Cecília, patrona dels músics. I és per això que durant tota una setmana la vam dedicar a cantar, ballar i fer sonar instruments de totan mena!!

 

 

 

A la classe van sonar pandaretes, picarols, maraques, tambors, pianos,…, i un instrument creat per nosaltres mateixos: el KAZOO.

 

 

El kazoo és un instrument de vent, d’origen africà, i el fan servir normalment els nens ja que és fácil de fer i d’utilitzar. I el resultat d’aquest instrument, és que distorciona la veu quan parles a través d’ell.

Amb un rotlle de cartró i vam fer uns quants forats i el vam pintar amb pintura de color vermell. Vam tapar amb paper de seda un dels exrems del tub, i per acabar-lo de decorar hi vam enganxar gomets de tots colors. Voleu veure el resultat final??!!  

 

 

I per acabar d’arrodonir la setmana els nens i nenes de la classe de 1er van venir a la nostre aula a cantar-nos unes cançons molt boniques!!! Ho van fer molt bé!! I tot seguit, la senyoreta de música de l’escola ens va ensenyar com sona un altre instrument de vent:el CLARINET. Acompanyat del seu so, vam escoltar, cantar i ballar. I que bé que ens ho vam passar!!!!

 

 

 MIREU TOTES LES FOTOS D'AQUEST DIA A L'ÀLBUM O CLICANT AQUÍ

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.