Promoció 2018-2019

El nostre hortet….

 

Que bé!  A primària també tenim un petit hortet.

 

Aquest trimestre en tindrem cura els alumnes de primer i segon.

 

Ja l'hem omplert de terra, l'hem llaurat i aviat anirem al mercat a comprar planter.

 

Després ho plantarem i ja us continuarem explicant…. Estem molt il.lusionats!!

 

Ja hem anat al mercat i ho tenim tot a punt.  Aquesta sortida  ha estat positiva ja que també  hem conegut el mercat de la nostra ciutat i hem pogut veure tot el que s'hi pot comprar.

 

Mireu què bonic ens ha quedat. Hem plantat enciams, bledes, espinacs, escarola, cebes i espígol. Ara cada dia l'anem a veure, ho reguem, li traiem les herbes dolentes, anem observant com va creixent i un dia ho recollirem i ens ho menjarem.

 

Que curiós i misteriós!… Com pot ser que d'una llavor en pugui nèixer una planta? Ens hem adonat que només amb les llavors no n'hi ha prou, cal tenir-ne cura i alimentar-les com cal.

 

Amb el treball que fem a l'hort, estem molt motivats per aprendre coses sobre les plantes, l'agricultura,els pagesos…i  estem aprenent unes actituds, valors cívics i ecològics. Recordeu que som una escola verda i per tant som conscients que cal tenir cura del nostre entorn. Els horts ecològics fan que el nostre medi ambient no es contamini pels pesticides i a més vetllem per la nostra salut. Però és clar se n`ha de tenir moltíssima cura.

 

A més a més tenir el nostre hortet ens fa aprendre ciències naturals d'una manera divertida, treballem valors, matemàtiques i llenguatge…i moltes altres àrees del nostre currículum i sobretot ens permet assolir molt objectius de les competències bàsiques. Podem observar i aprendre les parts de les plantes, el cicle vital, aprenem a ser responsables, autònoms i  a resoldre inprevistos.

 

Amb l'hort estem vivint experiències molt positives i  prenem consciència de la importància que té ser constant i esforçar-se per aconseguir resultats.  

 

 

 

MIREU, MIREU TOTES LES FOTOS!!

 

Comments are closed.