Promoció 2018-2019

LA CAPSA DE LES CURIOSITATS

 

La capsa de les curiositats ha estat un projecte pràctic realitzat des de la matèria de Medi Natural durant tot el curs.

 

Es tracta d’un projecte que proporciona la possibilitat d’observar de ben a prop, tocar i manipular estructures, elements, éssers vius, etc., del medi natural que ens envolta. És un projecte que consisteix en dur elements del nostre entorn natural més pròxim a l’aula, per tal de poder-los observar amb detall i analitzar, tot fent partíceps als nens i nenes, ja que són ells els qui s’encarreguen d’omplir aquesta capsa que els és tan preuada.

 

 

El projecte ha estat tot un èxit, la capsa és plena fins dalt i, entre altres coses, els nens i nenes han pogut observar, tocar i manipular un rusc de vespes, una estrella de mar, coralls, la pell d’una serp, d’un eriçó, ossos d’animals diversos, roques, minerals, fòssils i molts més elements que trobem a la natura.

 

 

 

Alguns dels elements estrella d’enguany han estat un crani complet de porc senglar, dut a l’aula pel Pablo, una capsa plena fins dalt de fòssils d’animals marins duts pel Roger G., diversos cucs de seda realitzant la metamorfosi duts pel Guim i un rusc sencer d’abellots dut pel Jordi i l’Hannah. A ells i a la resta de nens i nenes que han participat aportant elements per tal d’omplir la capsa… MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!

 

 

Com que ha estat un projecte que ens ha agradat molt, hem decidit que el continuarem i ens endurem la capsa cap a 4t amb nosaltres.

 

 Cliqueu la càmera per veure més imatges.

Comments are closed.