Promoció 2018-2019

VUELTA JUNIOR COFIDIS

 

El passat 3 d’Abril va venir a l’escola l’exciclista professional Josep Jufré a presentar el projecte anomenat “Vuelta Junior Cofidis”. Aquest és un projecte pedagògic impulsat per diferents entitats compromeses amb el ciclisme i en el qual els alumnes de 6è de primària de la nostra escola hem participat.

 

 

 

En Josep ens va explicar la seva experiència com a ciclista professional, va parlar dels sacrificis que comporta córrer per equips d’alt nivell, va parlar de valors que transmet el ciclisme com són l’esforç, la humilitat i el respecte i també ens va ensenyar normes de seguretat viària.

 

Per finalitzar el dia, vam poder-ho posar tot en pràctica al Parc del Xipreret. En Josep ens va muntar un circuit d’habilitat i ens va repartir bicicletes a tots. Així doncs amb el casc ben lligat i el seient ajustat, vam donar uns quants tombs ben divertits tot respectant els senyals i les normes.

 

 

 

El projecte però acabarà el dia 31 d’Agost quan uns quants alumnes recorrerem els últims quilòmetres de la 8a etapa de “La Vuelta 2019”, una de les tres proves ciclistes més importants del món, que precisament acaba a la nostra ciutat d’Igualada.

 

 

 

 

Esperem que ens vingueu a veure! 
 
Mireu més fotos d'aquell dia!
 
 

Comments are closed.