Promoció 2009-2010

ACTIVITATS INICI DE CURS

Volem explicar-vos les activitats que hem fet durant aquest inici de curs ja que han sigut molt interessants i divertides.

  • El dia 10 d’octubre l’escola Anoia va organitzar una gimcana a les Comes en la qual hi van participar els alumnes de 1r d’ESO de l’esmentada escola i els nens i nenes de 5è i 6è de les escoles Mowgli, Ateneu i Jesús-Maria. L’objectiu és que els alumnes d’aquestes escoles ens anem coneixent mitjançant la realització d’activitats lúdiques molt divertides.  

  • El  matí del dia 13 d´octubre vam visitar el  parc eòlic de la serra de Rubió . Va ser  molt interessant perquè vam aprendre moltes coses sobre les energies renovables i ens van explicar com funciona un parc eòlic i com és un aerogenerador i fins i tot vam entrar en un d'ells. També vam estudiar una mica la fauna i la flora de la muntanya.

  • Durant el mes d´octubre també  vam visitar una exposició sobre la Guerra del Francès que es feia al museu comarcal de l'Anoia. Aquesta activitat  s´ha fet perquè aquest any és el bicentenari de la Batalla del Bruc. Ara ja coneixem molt bé la història del Timbaler del Bruc.

  

  • Ja hem començat les classes de Cuineta. A la primera classe vam aprendre a fer panellets. Quan vam acabar la professora els va sortejar i li van tocar a la nostra companya Marina Muñoz. Ens va dir que eren molt bons.
       

  • Com cada any, hem anat a celebrar la castanyada fent una excursió a Sant Guim de Freixenet. Vam passar el dia jugant i va ser molt divertit. Després de dinar vam menjar castanyes.

Leave a Reply