Promoció 2019-2020

EXPOSICIÓ JOCS DEL MÓN

Els alumnes de Primària de l'escola vam participar en l’activitat "Jocs del Món", al Museu de la Pell d’Igualada, que organitzava el Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i la Diputació de Barcelona.

 

L’activitat va tenir dues parts. La primera part era una explicació sobre jocs de diferents cultures i, durant la segona part, els alumnes van jugar entre ells, amb un monitor i als jocs apresos anteriorment.

 

A partir del joc lúdic, els nostres alumnes es van poder apropar a les diferents cultures d’arreu del món i van adonar-se que no només és una eina d’entreteniment, sinó que el joc ens permet assolir un gran ventall d’aprenentatges i ens ajuda a conèixer el nostre entorn. 

 

 

   

L’exposició “Jocs del Món” és un recurs que té com a objectiu recuperar i mostrar el joc com a activitat social i cultural universal. L’exposició recull un ampli ventall de jocs tradicionals, de caire motor, d’arreu del món i ofereix la possibilitat a les persones visitants de jugar-hi.  L’objectiu, trencar barreres culturals i fomentar els valors de l’activitat física i la convivència.

 

L’exposició Jocs del món pretén promoure el desenvolupament d’activitats lúdiques i de participació com a eines educatives per treballar la interculturalitat i la convivència a les nostres comunitats.

 

 

L’exposició difon un bon nombre de jocs d’arreu del món de caire motor, que permeten jugar de manera simultània, amb opcions de jocs d’interior i d’exterior.

 

El material exposat i l’experiència de participar en les activitats lúdiques transmeten que el joc pot ser un punt de trobada entre persones i cultures d’arreu del món, i també que el joc motor és l’origen popular dels esports i la pràctica de l’exercici físic.

 

Cliqueu sobre la càmera!
 
 

 

Podeu veure el vídeo de la visita fent clic sobre la imatge.

NO US EL PERDEU! 

 

 

 

        
 

Leave a Reply