El bloc de la classe de segon

Els nostres projectes

 

Realitzar projectes possibilita l’aprendre a aprendre, motiva a descobrir, investigar, relacionar, i afavoreix un aprenentatge significatiu.

 

A la classe dels mussols hem fet el projecte dels mussols per saber coses de la nostre mascota. També hem realitzat el projecte del pingüí , ja que al parlar de l’hivern vam tenir interès pels animals que viuen en llocs molt freds.

 

Ens hem fet moltes preguntes, hem investigat i compartit informació. Amb el projecte del mussol cada infant va fer un mussol amb material de rebuig, i amb el tema dels pingüins hem construït un mini món d’un trosset de l’Antàrtida i hem fet pingüins de plastilina.

 

Per a respondre les preguntes que ens hem anat fent i aconseguir els nostres reptes, hem realitzat activitats de llenguatge, informàtica, plàstica, matemàtiques, psicomotricitat, medi natural i social i hem treballat els valors. Així doncs d’una manera divertida, amb il·lusió  i amb autonomia, hem fet un treball globalitzador, desenvolupant, dia a dia, les nostres capacitats i habilitats globals que abasten tots els aspectes de la persona, socials, afectius, motrius, comunicatius, cognitius.

 

Gràcies famílies per recolçar als vostres fills i filles, i col·laborar en la realització dels seus projectes. Segur que han compartit els seus aprenentatges amb vosaltres i junts heu aprés molt.

 

 Quin serà el nostre proper projecte?

 

 Ho sabreu ben aviat!

            

Leave a Reply