El bloc de la classe de primer

Ja arriba el Carnestoltes

 
Com diu la cançó, més tard o més matiner Carnestoltes és al febrer. I és que ja ha arribat el Rei Carnestoltes a l'escola i amb ell la gresca i la disbauxa. Cada dia de la Setmana una ordre esbojarrada ens ha donat i nosaltres com bons poca-soltes l'hem acatat.
 

Comencem el dilluns amb un pentinat divertit, la veritat és que hem sigut força atrevits.
 

 
El dimarts una sabata de cada, i fèiem diferent cada petjada. I dimecres un complement de piscina.
 
 
       

 
Aquest any tota l'escola ens hem disfresat d'oficis, els infants de P4 ens hem vestit de carters i carteres. Durant la setmana ens hem creat la nostra disfressa, ens han quedat molt autèntiques. Tots engalanats, amb la gorra i la cartera hem sortit a la rua, hem fet una petita volta fins al mercat i moltes famílies ens han acompanyat.
 
 
    

 
I per últim per celebrar el dijous llarder un mocador o un llaç i la motxilla preparada per anar d'excursió. I com és tradició, hem marxat d'excursió. De bon matí hem agafat l'autobús i des de P3 a 6è, hem marxat a la Masia Aubareda. En arribar hem fet una petita caminada pel bosc, ens ha agradat anar descobrint flors i plantes aromàtiques pel camí. També hem jugat a buscar tresors, a córrer i a passar per la slackline. Després de dinar, les nenes grans de l'escola ens han pintat la cara.
 
 
     
 

Ha sigut un dia genial! Hem tornat a l'escola rendits però molt contents/es.
 

                 

Leave a Reply