Promoció 2018-2019

EL CONSELL DE LA INFÀNCIA

 

Aquesta setmana vam assistir a la primera sessió que es va fer al Saló de Plens de l'Ajuntament amb la presència de l'Alcalde. Un cop es van presentar tots els membres del Consell i tots els alumnes per a realitzar també de consellers d’infància, es va parlar dels diferents temes que s’hauran de treballar durant el curs.

 

És un projecte amb continuïtat on únicament dos alumnes de l’escola tenen l’oportunitat d’exercir la ciutadania, aportant la seva opinió sobre aspectes relacionats amb la millora de la seva ciutat. Els alumnes de la nostra escola que molt orgullosos participen en aquestes jornades són el Roger Marimon, el portaveu de la classe de sisè i l’Arnau Montiel el portaveu de la classe de cinquè.

 

És una eina que proposa el Consell d’Infants a les escoles de la nostra ciutat, per tal de sensibilitzar i conscienciar sobre les necessitats de l’entorn immediat, donant l’oportunitat als alumnes per implicar-se en temes vinculats en la transformació de la nostra ciutat. El que pretenen és donar rellevància a les opinions dels nens i nenes, com a ciutadans d’avui ja que poden aportar idees per solucionar problemes actuals del seu entorn.

 

 

 

 

 

 

 Cliqueu sobre la imatge

 

Comments are closed.