Promoció 2007-2008

RECEPTES DE CUINETA

MANDONGUILLES A LA JARDINERA

Ingredients:

- 250 g.  Carn picada de porc
- 250 g.  Carn picada de vedella
- 100 cl.  Vi blanc
- 300 g.  Tomàquets
- 1  Ceba
- 1  Gra d'all
- 1  Ou
- 200 g.  Pèsols
- 200 g.  Patata
- 250 cl.  Brou
- Pa ratllat
- Julivert
 

Preparació:

1- Barrejar les carns amb l'all i julivert trinxat, l'ou i el pa ratllat, formant petites boletes.
2- Enfarinar les boletes i fregir-les.
3- En el mateix oli sogregir la ceba trinxada.
4- Abocar-hi el vi i dexar-ho reduir.
5- Afegir sal i pebre al tomàquet fet puré i deixar-lo coure uns minuts.
6- Tirar-hi el brou i les mandonguilles, tapar-ho i deixar-ho coure 15 minuts.
7- A part es fan bullir les verdures per separat. Afegir-ho a la cassola i deixar-ho coure 10 minuts més.

 

POLLASTRE AL RAÏM

Ingredients:

- 1  Pollastre tallat a octaus
- 1/2  Tassa de Xerez sec
- 0,25 l.  Brou de pollastre
- 1  Ceba
- 1  Cullerada de suc de llimona
- 250 g.  Raïm
- 0,1 l.  Crema de llet
 

Preparació:

1- En una cassola amb una mica d'oli, daurar el pollastre, salpebrar i reservar.
2- En el mateiX oli coure la ceba trinxada.
3- Tornar-hi a posar el pollastre i ruixar amb el Xerez.
4- Deixar evaporar i abocar-hi el brou.
5- Deixar coure a poc a poc (30 min)
6- Un cop cuit afegir-hi el suc de llimona, els grans de raïm i la crema de llet.
7- Tapar la cassola i deixar-ho coure 10 minuts més.