Promoció 2017-2018

Ja anem a la classe dels mussols!

Aquests és el nostre darrer curs de l'educació infantil, i continuarem aprenent moltes coses que, de ben segur  saber-les, ens anirà molt bé per ser uns bons alumnes de primària. La nostra senyoreta Rosa ens ha presentat al Xot i al Wifi, que són les mascotes de la nostra classe i que ens ajudaran a aprendre d'una manera divertida.

 

Com sempre, si volem aprendre ens hem d'esforçar a estar atents, a escoltar molt, a ser constants, a ser bons amics, a col.laborar en el bon funcionament dels curs i a participar activament en tot el que fem…

 

Aquest curs aprendrem a llegir i a escriure amb lletra lligada i a resoldre enigmes més complicats… La senyoreta Rosa diu que cada dia hem de llegir una miqueta, perquè… practicant és com s'aprenen a fer bé les coses, oi?

 

Ah! I els dimecres anirem a la piscina i hem de ser valents; així , aprendrem a nedar i ens ajudarà a adquirir més seguretat.

 

Sabeu? ja hem començat a estudiar els mussols, i un dia vindrà un guarda forestal i ens explicarà moltes coses dels mussols;També molt aviat anirem a visitar "La Coma" que és un centre de fauna  on hi ha molts mussols i altres aus rapinyaires.

 

Bé familia i amics…ja us anirem explicant més cosetes…que tenim molt per fer…Muuuuuuuuuua!

 

 

Comments are closed.