Promoció 2017-2018

Desenvolupem la CREATIVITAT…

    

La nostra mestra diu que tots els nens naixem artistes, que els infants tenim un talent innat que cal potenciar. Per això a la classe tenim el racó de la creativitat on podem anar a pintar, dibuixar, modelar amb diferents materials…i crear les nostres obres d'art. "L'Art és pensar" i creant estimulem la nostra capacitat creadora.

 

Ser creatiu és important! Si desenvolupem la creativitat sabrem crear, innovar, inventar, pensar…i trobar resposta a diferents situacions. El món necessita persones creatives; per això la creativitat és un potencial de gran valor i un recurs molt útil que convé estimular des de petits.

 

A l'escola tenim la possibilitat de crear lliurement però també fem activitats dirigides per aprendre à utilitzar les diferents tècniques.

 

Fa dues setmanes que hem començat el curs i la classe s'ha omplert de color i vida amb les nostres pintures que hem anat fent durant les estones de racons.

 

Hem treballat els colors de la tardor i la senyoreta Anna ens ha ensenyat una tècnica per treballar amb les ceres.

 

La senyoreta Rosa ens ha parlat dels escultors i hem vist moltes escultures. Ens hem inspirat amb un escultor que es diu Calder i hem  creat unes escultures amb fil ferro que han quedat molt boniques i originals.

 

                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIREU QUINS TREBALLS MÉS BONICS!

 

 

Comments are closed.