Promoció 2017-2018

VISITA A LA BIBLIOTECA D’IGUALADA

 

El divendres dia 27 de febrer, els alumnes de tercer vam passar un matí entre llibres a la Biblioteca Central d'Igualada, on hi vam descobrir la Web Gènius, portal infantil i eina necessària per a localitzar qualsevol llibre que precisin, en totes les biblioteques de la xarxa de la Diputació de Barcelona.

 

 

La pràctica va consistir en què, individualment, cada nen va haver de buscar en el catàleg, un llibre relacionat amb el món animal, tema que en aquest moment estem treballant a l'aula. Un cop localitzat, va haver de trobar-lo en la prestatgeria corresponent fixant-se en l'etiqueta identificativa del llom dels llibres.

 

També vam realitzar jocs amb l'ordinador, protagonitzats pels personatges del portal infantil Gènius, que ensenyen, a través de diferents proves i reptes, com funcionen les biblioteques.

 

Incidint i motivant un cop més en la importància de la lectura, l'activitat va finalitzar amb la consulta d'un munt de llibres del món animal que la bibliotecària ens va preparar expressament per nosaltres. El llibre que més ens va agradar, el vam prendre en servei de préstec uns dies a l'escola.

 

 

Mireu les fotos de l'activitat clicant la càmera

 

Comments are closed.